Loading

Сьогодні до активіста ГО “ГРУПА ВЗАЄМОДОПОМОГА” Інесси Стефанської завітали журналісти телеканалу Україна.
Їх дуже зацікавила історія нападу на неї зухвалих дніпропетровських грабіжників. В п’ятницю 21.12.2018р. в оселі жінки виламали двері та вдерлося півтора десятка здоровенних бугаїв. Вони почали нишпорити по шухлядах, збирати і пакувати цінні речі та вимагати гроші. Ватажок бандитів особисто забрав у неї золоті сережки та 4 тисячі доларів. Про це все вона детально розповіла на камеру журналістам.

Інесса сказала, що якби вона не була членом Громадської організації “ГРУПА ВЗАЄМОДОПОМОГА”, то мабуть вона та її сім’я залишились без захисту. Вона встигла зателефонувати до координатора ГО та викликати поліцію.

Активістам ГО “ГРУПА ВЗАЄМОДОПОМОГА” разом з поліцією вдалося затримати бандитів і вони в кайданках були доставлені до Солом’янського районного управління МВС. Порушена кримінальна справа і сподіваємось, що завдяки журналістам ТВ та спільним зусиллям членів ГО “ГРУПА ВЗАЄМОДОПОМОГА” вона буде об’єктивно розслідувана згідно законів України.

Також читайте:  У Києві викрито велику злочинну групу, яка "віджимала" квартири містян

Цією подією також зацікавились декілька депутатів Верховної Ради України. ГО “ГРУПА ВЗАЄМОДОПОМОГА” надійно захищає своїх членів. Ми будемо здійснювати постійний громадський контроль за перебігом цієї справи та будемо докладно інформувати громадськість на своїй сторінці в ФБ https://www.facebook.com/groups/266919856978260/?ref=bookmarks та своєму сайті Взаємодопомога https://vdopomoga.com.ua

(Переглянуто 223 разів, 1 переглядів сьогодні)
3 коментар до “Розвиток справи з нахабним пограбуванням у Солом’янському районі”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *