Новини

Всеукраїнська нарада підприємців

Дванадцяте квітня 2021 року.

Можливо, цей день увійде в новітню історію нашої держави. Або залишиться просто черговим понеділком.

Сталася ПОДІЯ. У Києві зібралися представники різних об’єднань підприємців і ошуканих громадян  із більш як двадцяти міст України. 

Нагальним приводом наради стала  «бурхлива» діяльність законотворців, представників влади, правоохоронців та податківців, через яку виникла реальна загроза не тільки бізнесу а й навіть самому  існування людей в  країні.

Наводити приклади, мабуть, не має сенсу. І так загальновідомо, що кожного дня ЗМІ  пишуть  про невпинне зростання цін на товари повсякденної необхідності, пальне, про підвищення комунальних тарифів. Про численні випадки корупції, про масове зловживання службовим становищем, про хабарі, про шахрайство та про інші злочини, «героями» яких є представники усіх гілок законодавчої , виконавчої влади та судової влади.

Жоден підприємець не може бути впевнений у безпеці свого бізнесу. Кожен громадянин може втратити своє житло, своє підприємство, ферму, все своє  нажите роками майно, якщо цього захочуть шахраї, що мають вплив і  зв’язки у корупційних метастазах вертикалі української влади. Захисту немає… .

Наразі, кількість постраждалих  від зажерливості можновладців підприємців, вкладників, позичальників, громадян, що стали заручниками свого майна, бо через комунальних кровопивців отримали борги,  майже як позичальники, тощо,  досягає астрономічних цифр. Мародери від влади цілком певні, що їм винні десятки МІЛЬЙОНІВ громадян.   

Загальний борг Народу України перед так званою «елітою» і «народними обранцями» за податкові платежі, комунальні тарифи,  інші виплати досягає СТА МІЛЬРДІВ ГРИВЕНЬ .  Зграю ненажерливих паразитів не турбує навіть те, що в багатьох  регіонах безперервно оголошуються «локдауни»,  які унеможливлюють будь яку підприємницьку діяльність,  що статки громадян сходять нанівець, а ціни і тарифи ростуть.

Поставлені на межу існування люди розгублені і вкрай роздратовані… . Соціальна напруга росте.  Що, де і коли станеться, прогнозувати вкрай важко. Але станеться неодмінно, і до цього треба бути готовими. Складається стійке враження що «народні обранці» кожну гривню у кишенях громадян сприймають як свою особисту образу.  При цьому не соромляться повідомляти про статки так званих «державних» ТОП менеджерів, – наприклад, про багатотисячні премії, що виписують самі собі очільники «Нафтогазу». 

Як пересічні громадяни ставляться до цього? А ось так :

«Чим більш тварюки “ЗАРОБЛЯЮТЬ”

Тим більше шахраї КРАДУТЬ.

Пов'язана стаття

В Европі їх в ТЮРМУ сажають

В Китаї нелюдів – СТРІЛЯЮТЬ

У нас їм … ПРЕМІЇ дають!»

(народна творчість)

 Ошуканих та пограбованих громадян «обробляють»  шахраї від політики. Для чого?  А для того, щоб самим спочатку добряче понишпорити у кишенях  людей, а потім  добратись  до годівниці, де розкошують ті, хто вважає себе «елітою».

Представники підприємців, що зібралися у  столиці на першу нараду, на своєму сумному досвіді пересвідчились, що по справжньому зрозуміти потерпілих від влади, можуть тільки ті, хто сам був і є у такому ж стані.  

Щоб чогось досягти має бути сформульована  кінцева МЕТА, вироблена СТРАТЕГІЯ і ТАКТИКА  її досягнення методами, передбаченими діючих законодавством України.

Для початку треба б було повідомити якнайбільшу кількість громадян хоча б про те, що МИ Є і МИ знаємо що і як робити, і, головне , МИ вже РОБИМО дещо, щоб вибратись із тої халепи, куди ми втрапили разом із своєю Державою через те, що надто ДОВІРЛИВІ  та досі не навчились примушувати тих, кого ми, ГРОМАДЯНИ України, обрали вирішувати нашу долю і долю Держави,  по справжньому ВІДПОВІДАТИ перед людьми за свої дії.     

І ще багато чого, що передбачено Законами і Конституцією України. Просто зграя брехунів, шахраїв які дорвались до влади, намагаються примусити громадян ЗАБУТИ, що джерелом влади є Народ.  

Про що ще говорили і що вирішили на цьому зібранні буде докладно повідомлено із часом.

Звісно, якщо буде продовження. Тоді дата, дванадцяте квітня 2021 стане значно більше, ніж просто квітневий понеділок.

Підписуйтесь на наш канал в Telegram – будьте в курсі останніх новин!

Також Ви можете Розмістити свою скаргу, статтю або новину на нашому сайті.

Share

Схожі статті

У Києві викрито велику злочинну групу, яка “віджимала” квартири містян

Учасниками злочинної групи є адвокати, приватні нотаріуси, державні реєстратори та інші особи. У Києві викрито велику злочинну… Читати далі

5 місяців тому

Привітання з Днем Народження

Шановний Анатолій Іванович, Київська міська і Київська обласна організації партії "Сила Єдності" вітають Вас з… Читати далі

11 місяців тому

Насправді шанс вирішити проблему вже втрачено…

В Європі податки сплатять всі п'ять мільйонів мігрантів. Україна прогавила всі строки, щоб їм допомогти.… Читати далі

1 рік тому

В Україні у квітні підвищать тариф на комуналку: за що доведеться платити більше і як зміняться суми

Українців із квітня чекають нові тарифи на воду: підвищення пройде у два етапи. У результаті… Читати далі

1 рік тому

Шалені відсотки та настирливі колектори: головні проблеми з МФО та що з ними робити

Війна сильно вдарила по платоспроможності населення. Відтак, зросла й кількість потенційних клієнтів мікрофінансових організацій (МФО). З якими… Читати далі

1 рік тому

Нацбанк визнав небездоганною ділову репутацію акціонерів колишнього “Альфа Банку” росіян

Національний банк визнав небездоганною ділову репутацію акціонерів в АТ "Сенс Банк" (раніше "Альфа-банк Україна") –… Читати далі

1 рік тому