Держава

ВОНИ бояться ОШУКАНИХ ГРОМАДЯН України?

Як відомо, нещодавно представники ошуканих громадян України, а саме, лідери об’єднань позичальників, були запрошені до Першого заступника Комітету з питань фінансової політики та банківської діяльності ВР України, Михайлу ДОВБЕНКО.

Не можна сказати, що зустріч пройшла в теплій і дружній атмосфері. З боку пограбованих банками і колекторами людей було висловлено чимало цілком обгрунтованих претензій до діяльності Комітету, ВР і влади в цілому.

Пан Довбенко запропонував від імені ошуканих громадян, в письмовій формі, звернутись до поки ще Президенту України Петру Порошенко, натякнувши при цьому, що напередодні Другого Тура виборів у Петра Олексійовича, цілком ймовірно, може прокинутися совість і він відреагує на вимоги обманутого і пограбованого народу .

«Звернення» до Президента було негайно відіслано, а його фотокопія опублікована на сайті ошуканих громадян «Взаємодопомога» (https://vdopomoga.com.ua). За кілька останніх днів цей документ прочитали кілька тисяч відвідувачів.

Пов'язана стаття

Вражає, але Михайло Володимирович на цей раз не збрехав. Реакція була! Що прокинулось у влади, сказати важко, але точно – НЕ СОВІСТЬ ….

Пішла хакерська атака – сайт ОШУКАНИХ ГРОМАДЯН УКРАЇНИ «Взаємодопомога» перестав відкриватися.

Можливо, слід було передати документ особисто в руки Першого Заступника Комітету ВР, народного (?) Депутата, Довбенко Михайла Володимировича? І він, особисто, зміг би переконати Президента не йти на поводу у організованих злочинних угруповань грабіжників-колекторів і звернути увагу на проблеми людей?

Або, швидше за все, Петро Олексійович не побачив в тексті «Звернення» гарантій того, що ошукані і пограбовані громадяни України дружно зійшли з розуму і віддадуть йому в другому турі свої голоси?

ДУМАЙТЕ!

Share

Схожі статті

У Києві викрито велику злочинну групу, яка “віджимала” квартири містян

Учасниками злочинної групи є адвокати, приватні нотаріуси, державні реєстратори та інші особи. У Києві викрито велику злочинну… Читати далі

5 місяців тому

Привітання з Днем Народження

Шановний Анатолій Іванович, Київська міська і Київська обласна організації партії "Сила Єдності" вітають Вас з… Читати далі

11 місяців тому

Насправді шанс вирішити проблему вже втрачено…

В Європі податки сплатять всі п'ять мільйонів мігрантів. Україна прогавила всі строки, щоб їм допомогти.… Читати далі

1 рік тому

В Україні у квітні підвищать тариф на комуналку: за що доведеться платити більше і як зміняться суми

Українців із квітня чекають нові тарифи на воду: підвищення пройде у два етапи. У результаті… Читати далі

1 рік тому

Шалені відсотки та настирливі колектори: головні проблеми з МФО та що з ними робити

Війна сильно вдарила по платоспроможності населення. Відтак, зросла й кількість потенційних клієнтів мікрофінансових організацій (МФО). З якими… Читати далі

1 рік тому

Нацбанк визнав небездоганною ділову репутацію акціонерів колишнього “Альфа Банку” росіян

Національний банк визнав небездоганною ділову репутацію акціонерів в АТ "Сенс Банк" (раніше "Альфа-банк Україна") –… Читати далі

1 рік тому