Виселення

Колектори намагаються “вибити” з киянки борг невідомої їй людини

Столичні колектори вимагають від дівчини повернути борг людини, з яким вона навіть не знайома. Про це сама потерпіла повідомила на своїй сторінці в Facebook.

У четвер, 4 липня, дівчина повернулася додому і виявила на двері квартири «композицію» з вісельної петлі, порізаної обшивки дверей і написи на стіні «Поверни борг».

Ксенія розповіла, що живе в цій квартирі два роки. За цей час на її адресу періодично приходили листи про кредит, але на ім’я іншої людини. По всій видимості, боржник жив в цій квартирі до Ксенії.

Пов'язана стаття

«Нещодавно прийшов лист, що борг від ТОВ “Кредитна організація “Європейська кредитна група” переданий ТОВ “Фінансова компанія” Кредит-капітал”. Простіше кажучи, колекторській конторі, яка, не піклуючись про збір інформації, що ця людина тут не живе і я знати не знаю хто це, створили подібне. Звичайно, я викликала поліцію, на що мені відповіли молоді хлопці, що бачать вони таке вперше і що робити не знають », – написала дівчина.

За словами постраждалої, вона не розуміє, чому правоохоронці не завели кримінальні справи, адже листи з усіма даними колекторської компанії є.

«Я написала заяву в відділенні поліції Печерського району. Чи варто описувати мої емоції і стан цієї ночі? Думаю, і так все зрозуміло, що може відчувати дівчина, яка живе одна в такій ситуації. Зараз переживаю за своє майно і елементарно за життя, так як всі ми чули про історії з “обезбашеними” колекторами, яким не писаний закон і яким не доведеш, що я знати не знаю цю людину. Що робити в такій ситуації, я не знаю », – додала дівчина.

Джерело: http://www.novosti.in.ua

Share

Схожі статті

У Києві викрито велику злочинну групу, яка “віджимала” квартири містян

Учасниками злочинної групи є адвокати, приватні нотаріуси, державні реєстратори та інші особи. У Києві викрито велику злочинну… Читати далі

5 місяців тому

Привітання з Днем Народження

Шановний Анатолій Іванович, Київська міська і Київська обласна організації партії "Сила Єдності" вітають Вас з… Читати далі

11 місяців тому

Насправді шанс вирішити проблему вже втрачено…

В Європі податки сплатять всі п'ять мільйонів мігрантів. Україна прогавила всі строки, щоб їм допомогти.… Читати далі

1 рік тому

В Україні у квітні підвищать тариф на комуналку: за що доведеться платити більше і як зміняться суми

Українців із квітня чекають нові тарифи на воду: підвищення пройде у два етапи. У результаті… Читати далі

1 рік тому

Шалені відсотки та настирливі колектори: головні проблеми з МФО та що з ними робити

Війна сильно вдарила по платоспроможності населення. Відтак, зросла й кількість потенційних клієнтів мікрофінансових організацій (МФО). З якими… Читати далі

1 рік тому

Нацбанк визнав небездоганною ділову репутацію акціонерів колишнього “Альфа Банку” росіян

Національний банк визнав небездоганною ділову репутацію акціонерів в АТ "Сенс Банк" (раніше "Альфа-банк Україна") –… Читати далі

1 рік тому