Банки та фінанси

Колектори “поховали” дитину через борги батьків

Траурне оголошення розіслали всім друзям і родичам

Сім’я з Вознесенська Миколаївської області потрапила в дику ситуацію через колекторів, які вибивали погашення заборгованості за кредитом. Про це повідомляє видання РИА Мелітополь.

Сім’я Іванових виховує трьох дочок – двох, п’яти і шести років. Коли главі сімейства знадобилося терміново оплатити медичні послуги, він разом з дружиною взяв кредит в одній з компаній швидко-позик в Мелітополі. Суми були невеликі – 800 і 1000 гривень. Погасити заборгованість вчасно сім’я не змогла і на них посипалися погрози від колекторів.

“Спочатку мені телефонували і погрожували, що поставлять на коліна мене і навіть мою бабусю, якщо я не поверну борг”, – розповів Вадим.

Пов'язана стаття

Далі колектори вирішили задіяти агресивні методи. Вони розмістили в інтернеті фотографію з чорною траурною стрічкою старшої дочки Іванових Еліни і написали, що батько захворів на рак мозку, мати загрузла в боргах, а дочка загинула від рук колекторів і терміново потрібні гроші.

Цю фотографію у соціальних мережах розіслали всім друзям і родичам Іванових. На сім’ю обрушився шквал дзвінків, так як в оголошенні були вказані номери телефонів обох батьків.

“А тепер нам цілий день дзвонять родичі, друзі та знайомі і в жаху запитують, чи дійсно померла наша старша дочка. Акаунти, з яких нашим близьким розсилають фотоколаж дикого змісту, не мають ніякої особистої інформації і реальних фото. Ми впевнені, що так з нас “вибивають” борг – в інформації, яку поширюють від імені невідомого всеукраїнського товариства, є навіть відкрита загроза, що “дитину жорстоко вбили колектори”. Ми просто в шоці!” – розповів Вадим.

Іванови планують звернутися в поліцію, щоб захистити себе і малолітніх дітей від страшних загроз.

Share

Схожі статті

У Києві викрито велику злочинну групу, яка “віджимала” квартири містян

Учасниками злочинної групи є адвокати, приватні нотаріуси, державні реєстратори та інші особи. У Києві викрито велику злочинну… Читати далі

5 місяців тому

Привітання з Днем Народження

Шановний Анатолій Іванович, Київська міська і Київська обласна організації партії "Сила Єдності" вітають Вас з… Читати далі

11 місяців тому

Насправді шанс вирішити проблему вже втрачено…

В Європі податки сплатять всі п'ять мільйонів мігрантів. Україна прогавила всі строки, щоб їм допомогти.… Читати далі

1 рік тому

В Україні у квітні підвищать тариф на комуналку: за що доведеться платити більше і як зміняться суми

Українців із квітня чекають нові тарифи на воду: підвищення пройде у два етапи. У результаті… Читати далі

1 рік тому

Шалені відсотки та настирливі колектори: головні проблеми з МФО та що з ними робити

Війна сильно вдарила по платоспроможності населення. Відтак, зросла й кількість потенційних клієнтів мікрофінансових організацій (МФО). З якими… Читати далі

1 рік тому

Нацбанк визнав небездоганною ділову репутацію акціонерів колишнього “Альфа Банку” росіян

Національний банк визнав небездоганною ділову репутацію акціонерів в АТ "Сенс Банк" (раніше "Альфа-банк Україна") –… Читати далі

1 рік тому