Виселення

Колектори Укрборг знову розпочали свої рейдерські атаки

25.09.2018р. ГО “ГРУПА ВЗАЄМОДОПОМОГА” захистила наших позичальників Марину та Сергія в м.Києві від Укрсоцбанку, який намагався їх незаконно виселити зі своєї квартири з малолітньою дитиною.

Історія почалась за день до приїзду “представників банку”. Бандити-колектори залили клеєм замок у дверях в коридорі, а на слідуючий день приїхали, щоб викинути людей на вулицю.

Відео:

Пов'язана стаття

Багатьом позичальникам відомо, що після викупу Альфа банком Укрсоцбанка, російський банк почав агресивно себе поводити з громадянами України, які в свій час брали кредити на житло. Банк наймає колекторську компанію Укрборг, яка “вибиває” борги з українців у незаконний спосіб, порушуючи ряд статей Кримінального Кодексу України та Конституції України.

По даному факту була викликана поліція та написані заяви. Колектори поліцію з нами не захотіли дочекатись.

Share

Дивитись коментарі

  • В мене теж терки з цим "банком". Взяв кредіт років вже як 5 назад на стіралку. Сплативи все до копійки а вони через рік присилають цидулу "тим нам должен". Правда я їх вже не раз матюкав. Поки що сходило. Знають же суки що неправі тому поки що шлють тільки листи з погрозами. Жаль що не можу увійти до вашої організації так як живу далеко від Києва.
    але свої "пять копійок" внести можу. є набагато цікавіша тема. може вона і вас сподобається. Наберіть в ю - тубі https://youtu.be/KRH00udkk5o
    ось навколо чого по - справжньому варто було б об"эднатись. тоді ніяка собака навіть не посміла гавкнути без дозволу ЖИВОЇ ЛЮДИНИ!

  • Укрборг так себя ведет потому что имеет поддержку от действующей власти. Сааааамой высокой! "Яка йде своїм шляхом" Та самая, которая перед разгулом рейдерства говорит о борьбе с ним, а перед выборами зловеще обещает честность и неподкупность выборов.
    Умилило поведение полиции - ну, прямо, дети, уж лучше вернуть старые кадры, они в составе коллекторов куда как проворнее, прямо рекламу себе делают.
    Умиляют игры Укрборг и Альфа-Банка с тем маразмом и маскарадом, который создала действующая власть-обслуга олигархов вокруг общечеловеческих ценностей. Над многострадальными людьми просто издеваются, однако Альфа-Банк вывешивает над входом в отделения флаг Украины и спонсирует экономические новости на самом правдивом "5 канале".

Схожі статті

У Києві викрито велику злочинну групу, яка “віджимала” квартири містян

Учасниками злочинної групи є адвокати, приватні нотаріуси, державні реєстратори та інші особи. У Києві викрито велику злочинну… Читати далі

5 місяців тому

Привітання з Днем Народження

Шановний Анатолій Іванович, Київська міська і Київська обласна організації партії "Сила Єдності" вітають Вас з… Читати далі

11 місяців тому

Насправді шанс вирішити проблему вже втрачено…

В Європі податки сплатять всі п'ять мільйонів мігрантів. Україна прогавила всі строки, щоб їм допомогти.… Читати далі

1 рік тому

В Україні у квітні підвищать тариф на комуналку: за що доведеться платити більше і як зміняться суми

Українців із квітня чекають нові тарифи на воду: підвищення пройде у два етапи. У результаті… Читати далі

1 рік тому

Шалені відсотки та настирливі колектори: головні проблеми з МФО та що з ними робити

Війна сильно вдарила по платоспроможності населення. Відтак, зросла й кількість потенційних клієнтів мікрофінансових організацій (МФО). З якими… Читати далі

1 рік тому

Нацбанк визнав небездоганною ділову репутацію акціонерів колишнього “Альфа Банку” росіян

Національний банк визнав небездоганною ділову репутацію акціонерів в АТ "Сенс Банк" (раніше "Альфа-банк Україна") –… Читати далі

1 рік тому