Коронавірус

Черговий судовий абсурд

22 червня 2020 року громадяни, які приїхали зі Львова, Івано-Франківська та інших міст, спільно з представниками ГО “Група Взаємодопомога”, наполегливо намагалися надати підтримку Олександру Гумірову, який оскаржує в Київському (шостому) апеляційному адміністративному суді рішення першої судової інстанції, яким було відмовлено ЗАБОРОНИТИ поліцейським штрафувати громадян за «порушення» карантину.

Не вдалося. Посилаючись на карантин Covid-19, на ВІДКРИТЕ судове засідання людей просто не пропустили.

Показово, що самому позивачеві теж було ЗАБОРОНЕНО бути присутнім на слуханнях! Причина трохи абсурдна для суду, а саме – цілком юридично обґрунтована відмова Олексанра приховати своє обличчя під маскою.

Пов'язана стаття

Цікаво, яким чином взагалі можливо достовірно встановлювати особи учасників процесу, якщо їхні обличчя замасковані? Але … судді, не замислюючись, в перебігу двох хвилин винесли рішення не на користь правозахисника, і, відповідно, інших громадян України, які не згодні з Кабінетом міністрів, вперто порушуючи Конституцію Держави.

Ми уважно стежимо за ходом судових процесів відомого юриста і правозахисника Олександра Гумірова. Тому, що рішення по ним стосуються кожного, хто хоче жити в нормальній правовій державі.

Попередньо, слухання за основними позовами, поданими Гуміровим та іншими позовниками з різних міст України про незаконність карантину, призначені на шосте липня 2020 р, в Окружному адміністративному суді м.Києва (ул.Болбочана, 8), справа №640/7681/20.

Слідкуйте за нашими публікаціями.

Share

Дивитись коментарі

  • Україну перетворили на феодально- кримінальну теотторію.Навіть ' вижзначення " держава" вже не стосується уцєї території, тому що Конституція НЕ ОСНОВНИМ ЗАКОНОМ.Тому нема і країни, як такої.

  • Україну перетворили на феодально- кримінальну теотторію.Навіть ' визначення " держава" вже не стосується цiєї території, тому що Конституція НЕ є ОСНОВНИМ ЗАКОНОМ.Тому нема і країни, як такої.

Схожі статті

У Києві викрито велику злочинну групу, яка “віджимала” квартири містян

Учасниками злочинної групи є адвокати, приватні нотаріуси, державні реєстратори та інші особи. У Києві викрито велику злочинну… Читати далі

5 місяців тому

Привітання з Днем Народження

Шановний Анатолій Іванович, Київська міська і Київська обласна організації партії "Сила Єдності" вітають Вас з… Читати далі

11 місяців тому

Насправді шанс вирішити проблему вже втрачено…

В Європі податки сплатять всі п'ять мільйонів мігрантів. Україна прогавила всі строки, щоб їм допомогти.… Читати далі

1 рік тому

В Україні у квітні підвищать тариф на комуналку: за що доведеться платити більше і як зміняться суми

Українців із квітня чекають нові тарифи на воду: підвищення пройде у два етапи. У результаті… Читати далі

1 рік тому

Шалені відсотки та настирливі колектори: головні проблеми з МФО та що з ними робити

Війна сильно вдарила по платоспроможності населення. Відтак, зросла й кількість потенційних клієнтів мікрофінансових організацій (МФО). З якими… Читати далі

1 рік тому

Нацбанк визнав небездоганною ділову репутацію акціонерів колишнього “Альфа Банку” росіян

Національний банк визнав небездоганною ділову репутацію акціонерів в АТ "Сенс Банк" (раніше "Альфа-банк Україна") –… Читати далі

1 рік тому