Loading

Мирослава Маримончик на своїй сторінці у Фейсбук повідомила, що її донька, Аліна Маримончик отримає державну нагороду у Канаді. Далі цитата автора:

Не можу не поділитись досягненнями своєї доньки. Просто перехоплює подих і проймає гордість за свою дитину!

Аліна – переможниця в конкурсі на державну стипендію!

🇨🇦 Конкурс проводився серед молодих науковців, які здобувають вчену степінь(PhD) в Квебеці (Канада). Серед 28 НАЙКРАЩИХ студентів, які були “висунуті” на стипендію своїми науковими керівниками, перемогу виборола студентка із України – Маримончик Аліна! Оцінювання проводилось за багатьма критеріями: успішність в навчанні, робота над проектами, авторство у статтях і т.д. Це державна стипендія, яку встановлює уряд Канади, тим самим інвестуючи кошти в розвиток молодих науковців та науки в цілому.

Маленька дівчинка з маленького містечка, яка в Україні нікому не була потрібна…полетіла одна-однісінька в далеку Канаду і за пару років зробила те, чого деякі люди і за кілька життів не зможуть зробити…. До речі, внесенні останні правки і незабаром вийде у світ власна стаття Аліни у науковому журналі “Development”( Великобританія). Чекаємо з нетерпінням на випуск! І бажаємо подальших звершень!

Підписуйтесь на наш канал в Telegram – будьте в курсі останніх новин!

Також Ви можете Розмістити свою скаргу, статтю або новину на нашому сайті.

(Переглянуто 137 разів, 1 переглядів сьогодні)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *